Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، دستور کار صحن علنی مجلس شورای اسلامی در تاریخ‌های (یکشنبه، ۵ تیر ماه)، (سه‌شنبه، ۷ تیر ماه) و (چهارشنبه، ۸ تیر ماه) به شرح ذیل اعلام شد.

ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره طرح دو فوریتی تغییر تاریخ سال مالی.

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت که اولویت آن به تصویب رسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل.

گزارش کمیسوین آیین نامه داخلی مجلس درباره طرح الحاق یک تبصره به عنوان تبصره ۵ به ماده ۳۷ قانون آیین نامه داخلی مجلس.

ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون امور داخلی کشور درباره طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل‌های صنفی-تخصصی.

گزارش کمیسیون بهداشت درباره رد لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی تحقیقات سرطان.

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه تصویب مقاوله نامه حل تشکل و مذاکره دسته جمعی مورخ ۱۳۲۸.

گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس درباره لایحه تصویب اصلاحات ضمایم کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی‌ها ۱۹۷۳.

گزارش کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و مجمع مجالس آسیایی در رابطه با حقوق، مزایا و مصونیت‌های دبیرخانه دائمی مجمع مجالس آسیایی.

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کرواسی در مورد کمک و همکاری متقابل در امور گمرکی.

ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون صنایع درباره طرح توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد با رویکرد اصلاح سیاست‌های تنظیم بازار.

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح تبیین وضعیت شاخص‌های اقتصادی در پایان هر دولت.

گزارش کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران.

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح اصلاح قانون حمایت از بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده پیرامون حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) و حرم مطهر حضرت معصومه (س) مصوب ۱۳۸۴ که اولویت آن به تصویب رسیده بود.

بررسی طرح نحوه مواجهه با قانع کننده نبودن پاسخ وزیر که اولویت آن به تصویب رسیده بود.

گزارش کمیسیون صنایع و معادن درباره لایحه اصلاح تبصره یک ماده ۲ قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی ۱۳۹۶.

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مأمورین نیرو‌های مسلح در موارد ضروری.

گزارش کمیسیون آموزش درباره طرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش.

گزارش شور دوم کمیسیون آموزش درباره طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و ومراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی.

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و یا استانی که اولویت آن به تصویب رسیده بود.

گزارش کمیسیون قضایی درباره لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبوردهندگان غیرمجاز افراد از مرز‌های کشور که اولویت آن تصویب شده بود.

گزارش کمیسیون قضایی درباره طرح قانونی استفساریه ماده ۶ قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور که اولویت آن تصویب شد.

گزارش کمیسیون قضایی درباره طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی که اولویت آن به تصویب رسیده بود.

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها.

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور درباره طرح جامع مدیریت شهری و روستایی.

گزارش کمیسیون قضایی درباره طرح اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی.

بررسی تقاضای استرداد لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری-صنعتی سرخس-دوغارون و مازندران

بررسی تقاضای دو فوریت درباره طرح ایجاد مدیریت متمرکز جهت تأمین ماشین آلات و امکانات لجستیک در حوادث غیرمترقبه.

بررسی تقاضای یک فوریت درباره طرح الحاق یک ماده به قانون کاهش مجازات حسب تعزیری.

انتخاب نمایندگان ناظر در مجامع و شوراها.

گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از شرکت شستا از ۹۲ تا ۹۹.

گزارش کمیسیون اجتماعی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان تأمین اجتماعی در حوزه انتصابات و نحوه مدیریت شرکت‌های وابسته خصوصا شستا.

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در خصوص انتقال آب بین حوضه ای.

گزارش کمیسیون فرهنگی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان درباره علمکرد فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران.

گزارش کمیسیون کشاورزی مبنی بر رد تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات.

بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس درباره رسیدگی به طرح جامع مدیریت شهری و روستایی طبق اصل ۸۵ قانون اساسی.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صحن علنی مجلس جلسه علنی مجلس ساماندهی استخدام کارکنان دولت تصویب تقاضای تحقیق و تفحص گزارش کمیسیون قضایی درباره گزارش کمیسیون امنیت ملی گزارش کمیسیون اجتماعی جمهوری اسلامی ایران درباره طرح اصلاح بررسی تقاضای درباره لایحه اصلاح قانون دولت جمهوری مجلس درباره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، امنیت شغلی یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جامعه کارگری است و باید زمینه‌های ایجاد امنیت شغلی در کشورمان بسترسازی شود؛ به اعتقاد بسیاری از فعالان بازار کار یکی از مهم‌ترین مشکلات کارگران حضور اتباع خارجی بدون مجوز است که باید ساماندهی آنها به شدت مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟

امروز یکی از موضوعاتی که به عنوان دغدغه جامعه کارگری مطرح می‌شود و رهبر انقلاب نیز بارها بر لزوم توجه به آن تاکید کردند، نبود امنیت شغلی است که مصداق آن را می‌توان در سهم ۹۵درصدی قراردادهای موقت از کل قرادادهای کار مشاهده کرد.

قطعا یکی از مطالبات کارگران ساماندهی هر چه سریعتر قراردادهای موقت است که امنیت شغلی این قشر از جامعه را تهدید کرده است.

رهبر انقلاب در دیدار با کارگران طی هفته های اخیر بیان کردند: امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است. امنیت شغلی از وظایف مسئولین است.

حسین علی رعیتی فرد،معاون روابط کار درباره لایحه اصلاح قانون کار گفت: پس از برگزاری جلسات مفصل و بررسی مزایا و معایب قراردادهای کار دائم و موقت و اثرات هر یک بر طرفین رابطه کار، اجتماع و اقتصاد کشور، پیش‌نویس «لایحه اصلاح موادی از قانون کار» تهیه و مطابق با ماده ۲۲ آیین نامه داخلی هیأت دولت برای سیر مراحل قانونی، در تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۱به معاون اول رئیس جمهور ارائه شد.قانون کار امنیت شغلی کارگران اصلاح و به زودی به مجلس ارایه می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا می‌توان امنیت شغلی کارگران را با قراردادهای دائمی تثبیت کرد، بیان کرد: در مجموع نظام حقوق کار ایران همچنین در بسیاری از کشورها، قراردادهای کار به دو شکل موقت و دائمی به رسمیت شناخته شده و به‌دلیل حاکمیت اراده در تنظیم قراردادهای کار طرفین قرارداد کار را به انعقاد صرفاً یک گونه از قراردادهای کار نمی‌توان سوق داد.

وی گفت: بنابراین علاوه بر اینکه این معاونت به شکل سه‌جانبه و در مشورت با شرکای اجتماعی، در تلاش است که از افزایش ضریب نفوذ قراردادهای دائمی پشتیبانی کند، سعی دارد تا با تقویت ضمانت‌های قانونی به تثبیت امنیت شغلی کارگران با قرارداد کار مدت موقت نیز بپردازد.

رعیتی فرد با اشاره به قرارداد موقت مشاغل پنج ساله افزود: در آخرین نسخه لایحه اصلاح موادی از قانون کار، اصلاح تبصره یک ماده ۷ قانون کار به این صورت پیشنهاد شده است: «حداکثر مدت قرارداد موقت برای مشاغل اعم از مستمر و غیرمستمر پنج سال تعیین شود» البته باید در نظر گرفت که این مهم در حال حاضر به‌صورت پیشنهاد مطرح شده و برای تصویب نهایی باید از سازکارهای قانونی عبور کرده و به تصویب نهایی مراجع قانونی برسد.

اصلاحیه مذکور گام بلندی در راستای تضمین امنیت شغلی کارگران مدت موقت تلقی می‌شود. طبعاً رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و این معاونت در میان جمیع رویکردها و راهبردهای معطوف به تضمین امنیت شغلی، تلاش در راستای تغییر قوانین از مسیر سه جانبه‌گرایی و در مسیر سازکارهای قانونی است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229595 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • مژده به کارگران ، مجلس بیخیال تعیین حقوق کارگری شد
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • عضو جبهه پایداری: با کودک همسری مخالفم / مستنداتی علیه فرزین دارم!
  • عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری